Serveis de suport a l'investigador

Qui som

Som un grup interdisciplinari de professionals amb una àmplia experiència en la gestió de la recerca i de la documentació científica. Tots els nostres serveis es basen en el coneixement i l’experiència que ens aporten més de 15 anys en la gestió de projectes, la documentació i la difusió de la recerca. La nostra formació abasta diferents àmbits, com la biblioteconomia i documentació, dret, ciència política, història, sociologia o gestió pública, de forma que podem aportar coneixement expert en totes les disciplines, especialment en les ciències socials i les humanitats.

COORDINADOR

Ramon Galindo Caldés

Ramon GalindoDoctor en Dret (Universitat de Barcelona, 2012), llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia (Universidad del País Vasco, 1999), Màster en Gestió Pública (Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Pompeu Fabra i ESADE, 2003) i DEA en Ciència Política (Universitat de Barcelona, 2003).

Ha desenvolupat, des de l’any 2001, diferents tasques tècniques relacionades amb la recerca principalment a la Universitat de Barcelona i a diferents organismes de la Generalitat de Catalunya. Té una àmplia experiència en la gestió de projectes i la documentació científica, en una gran varietat d’àmbits, des de la preparació de projectes, tasques de fundraising, de gestió de revistes científiques, secretaria de comitès, elaboració d’informes, reports i documents tècnics, etc.

Com a investigador ha treballat en diferents àrees del dret públic i la ciència política, especialment el Dret local, la descentralització, l’organització administrativa i l’organització de la recerca. Ha rebut el Premio CEMCI de Investigación científica avanzada de la administración y el gobierno local (2013). Ha publicat tres monografies (La organización territorial inframunicipal en el País Vasco, Oñati: IVAP, 2015; La organización territorial en los municipios: los distritos, Granada: CEMCI, 2014; L’organització territorial d’àmbit inferior al municipi a Catalunya, Barcelona: Diputació de Barcelona, 2014), entre altres treballs de recerca. Ha realitzat breus estades de recerca a les universitats angleses de Birmingham, Newcastle-upon-Tyne i Plymouth, i he participat en una desena de projectes de recerca, d’àmbit català, estatal i europeu, entre d’altres El sistema español de centros públicos de investigación: mapping y prioridades (DER2014-56386-R), La regulación del sistema español de ciencia-tecnología-empresa (SEJ2006-26795-E) o Mapping of Research in European Social Sciences and Humanities (HPAM-2002-00058).

LinkedIn ResearcherID ORCID ResearchGate

COL·LABORADORS

Llorenç Arguimbau Vivó

Llorenç ArguimbauDoctor en Documentació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb una tesi doctoral sobre informació científica i tecnològica (2010), llicenciat en Història de l’Art (1998) i diplomat en Biblioteconomia i Documentació (1992) per la Universitat de Barcelona (UB). Des de l’any 2003, és el coordinador de l’Observatori de la Recerca de l’Institut d’Estudis Catalans (OR-IEC), un servei d’informació especialitzada en R+D+I. Consultor de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i d’altres institucions en temes de formació relacionats amb la comunicació científica. Professor associat de la UAB (2001-2011). Participació activa en diversos projectes de recerca, convenis i serveis. Articles en revistes, capítols de llibre i comunicacions a congressos i jornades sobre documentació, bibliometria i cienciometria. Coordinació de les Jornades de Gestió de la Informació Científica (JGIC 2012-2015).

LinkedIn ResearcherID ORCID Google Acadèmic

Jordi Maura Posas

Jordi MauraDiplomat en Gestió i Administració Pública (Universitat Jaume I, 1999). És responsable del portal 3×4.info, autor de diverses publicacions de caràcter local, editor i codirector d’algunes col·leccions d’Onada Edicions. Des de l’any 2000 i fins a l’actualitat, ha treballat en diversos mitjans de comunicació de Castelló i Eivissa en format electrònic, digital, ràdio (Cope, Ràdio 9, Punto Ràdio), televisió i paper. Ha realitzat desenes de treballs de maquetació (díptics, llibrets i revistes) i fotografies per a agències (EFE, Europa Press) o diaris (El Periódico de Catalunya, El País). Té una àmplia experiència en la redacció de continguts, llistes de distribució, newsletters o xarxes socials.

 

Ferran Cabellos Romero

ferranPeriodista i fotògraf. Ha desenvolupat la seva activitat en l’àmbit de la comunicació, la fotografia i les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). És Llicenciat en Periodisme en la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat  Autònoma de Barcelona (UAB), el 1991. Tècnic web en el Servei de Recursos Digitals de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) des de 2008, on ha desenvolupat nombrosos projectes web i de gestió de continguts. Professor associat de Documentació Informativa de la UAB (2010-2011). A l’IEC, també ha treballat en el Gabinet de la Presidència (2000-2006) i com a secretari tècnic de la Societat Catalana de Comunicació (1993-2000). En el món de la fotografia i la imatge, ha estat editor gràfic en el diari ADN (2006-2008) i ha col·laborat amb agències com Paréntesis i GG Comunicación i ens com TVE-Catalunya, la UAB, el COAC i la Fundació Mas i Terra.